Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2008 13:30 - КАКЪВ ТИП КРАВА СТЕ?
Автор: sylvia Категория: Изкуство   
Прочетен: 381 Коментари: 0 Гласове:
0



Гледах “Някой като теб”. Отново.

Оказа се, че съставянето на тест всъщност не е лека задача. Изисква време, наблюдение, запознаване с навиците на хората, отсяване на стандартните от нетипичните ситуации... И още много неща.
Хубавото е, че някой вече беше обобщил за мен типажите, така че ми оставаше единствено да преценя в коя категория попадам:

А. Нова...

Характерно за този тип крава е, че току-що е срещнала нов мъж, който все още не знае за нейните мънички недостатъци и дразнещи навици. Тя все още може лесно да го манипулира с малки женски хитринки.
Моят съвет: Не прекалявайте с манипулациите. Твърде лесно е да се превърнете в използвана.

Б. Използвана...

Този тип крави обикновено се намират в графата “бивши” на някой мъж някъде по света. Казано с други думи, ако не сте чисто нова, то със сигурност сте използвана. (Успокоението е, че можех да напиша “стара” вместо “използвана”, а “стара крава” звучи още по-лошо...)
Моят съвет: Хубавото е, че категориите използвана и нова не се изключват взаимно. Огледайте се. Някъде по света има поне един мъж, който все още не сте опознали.

В. Маскирана...

Този тип крави се опитват да заблудят мъж, поставил ги в графата “бивши”, че вече са се променили и заслужават още един шанс да се докажат като прилежни и любящи. Отличителните белези са нова прическа/облекло/бюст.
Моят съвет: Промяната може да помогне за самочувствието ви. Ако не привлечете стария обект на желанието си, току-виж сте завъртели някой нов.

Е, това е то. Три категории. И нито една не ми приляга напълно. Симпатизирам на героинята във филма, но все още не се виждам като крава, дори и това да е само неуспешна метафора.

Сега отивам на shopping и да си запазя час при фризьора.



Тагове:   Какъв,   крава,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sylvia
Категория: Изкуство
Прочетен: 13975
Постинги: 4
Коментари: 12
Гласове: 37
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930